Antoon Decock N.V. - Bij ons is een raam meer dan een raam, al 40 jaar lang.

Menu nl
 
  • Schüco partner

    Bij Schüco staan drie belangrijke waarden centraal: design, comfort en veiligheid. De voortdurend evoluerende techniek gaat gepaard met langdurig respect voor de natuur. Schüco streeft hierbij naar een verbetering in energieverbruik en naar schone energiewinning. Als Schüco partner leveren we enkel de meest hoogstaande producten.

  • Sapa AluminiumVakman

    Antoon Decock is een vakbekwame partner van Sapa, één van de grootste leveranciers van aluminium profielsystemen in Europa. Sapa is een Zweedse groep die topkwaliteit garandeert en de meest innovatieve producten op de markt brengt. De groep streeft ernaar om op technisch gebied de concurrentie steeds een stapje voor te zijn en creëert producten met topdesign.

  • Minimalistisch schuifraam

    Dankzij onze verfijnde technologie tover je jouw raam om tot veel meer dan juist een raam. Het minimalistisch schuifraam combineert uitstekende kwaliteit met optimale lichtinval en maximaal zicht. Hierdoor vormen jouw tuin en huis een harmonieus geheel. Het minimalistische design van dit buitengewone raam creëert licht en ruimte. Wij bieden jou hierbij de merken Artline by Sapa en Schüco ASS 77 aan. Ontdek de kunst van dit minimalistisch schuifraam.

 

Bij ons is een raam meer dan een raam, al meer dan 38 jaar lang.

Een raam of een deur is niet zomaar een raam of deur voor ons. Door onze 38-jaar lange ervaring kan je erop vertrouwen dat onze ramen, schuiframen, deuren of poorten vervaardigd zijn uit de beste kwaliteit. Onze missie bestaat erin om ramen en deuren te maken die volledig aangepast zijn aan jouw smaak. Op onze website vind je meer informatie over de producten die wij leveren. Zo bieden we ook verschillende toebehoren aan, zoals zonwering, sectionaalpoorten, rolluiken en vliegramen.